Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Billigkroken

Her finner du varer som er nedsatt en periode, og varer vi alltid har lav pris på!
Salg
-38%
Paris Fashion Se mer

Paris Fashion

Vanlig pris: kr 1 490,00

Nå Kun kr 920,00

Min egen favoritt!! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Hele vesken kan brettes ut og brukes som liggeunderlag, men er likevel en meget stabil transportveske. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Enkel rengjøring siden den er produsert i vannavstøtende materialer. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Mål: 42 x 32 x 28 cm
Salg
-33%
Ring 5 - Bright White Se mer

Ring 5 - Bright White

Vanlig pris: kr 148,00

Nå Kun kr 99,00

Til hvit, creme og andre lyse frager. Om dyret er veldig missfarget vaske to ganger. Lett og jobbe med og enkel og skylle ut
Salg
-55%
Refleks rem Se mer

Refleks rem

Vanlig pris: kr 110,00

Nå Kun kr 50,00

Slitesterk rem hvor hele ene siden er sammenhengende refleks med sorte og grå poter. Baksiden er sort. - Om denne brukes på mørke kvelder synes man garantert godt i mørket. Gått ut av produksjon (av en eller annen snodig årsak, for de er veldig fine), så vi har meget få igjen på lager.
Salg
-35%
Tannbørste sett - tilbud! Se mer

Tannbørste sett - tilbud!

Vanlig pris: kr 153,00

Nå Kun kr 99,00

Dette settet består av to fingerbørster, en dobbeltsidet tannbørste med langt håndtak og en tube med 100 g tannkrem med mintsmak.
Salg
-47%
Chicago Silver Se mer

Chicago Silver

Vanlig pris: kr 1 469,00

Nå Kun kr 776,00

Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Enkel rengjøring siden den er produsert i vannavstøtende materialer. - Medfølger avtagbar skulderstropp. Passer til katter av normal størrelse og mindre hunderaser. Mål: 40 x 24 x 22 cm
Salg
-44%
London  Se mer

London

Vanlig pris: kr 1 397,00

Nå Kun kr 787,00

Transportveske med artige detaljer! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Ekstra lomme på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Fin størrelse som kan romme dyr opp til ca. 6 kg. Mål: 34 x 44 x 26 cm.
Salg
-44%
New York Silversnake Se mer

New York Silversnake

Vanlig pris: kr 1 560,00

Nå Kun kr 876,00

Fantastisk fin bæreveske!!! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Ekstra lomme på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Mål: 48 x 31 x 21 cm
Salg
-33%
Kamera - til halsbånd! Kamera - til halsbånd! Se mer

Kamera - til halsbånd!

Vanlig pris: kr 399,00

Nå Kun kr 269,00

Et lite kamera som dokumenterer hva dyret ditt har funnet på i løpet av dagen. Ligger hunden din i sofaen når du er på jobb? Er det katten din som tømmer fuglekassene til naboen? Vi i Dyrenettbutikken har ventet spent på denne artige dingsebomsen. Nå er den testet på to av våre egne katter, og kan fortelle at den absolutt svarer til forventningene! - Betjenes enkelt med to knapper. - En kan velge om den skal ta filme filmsnutter med lyd, bilde pr minutt eller kun lydopptak. - Har ikke eget minne, men ved hjelp av minnekort ( mikro -SD,medfølger ikke), kan den lagre bilder/ film. - Bildene overføres enkelt til pc ved hjelp av medfølgende USB-kabel. - Ingen spesielle program nødvendig. Kamera er bare og plugge i PC/Mac. - Lades aut. når det er plugget i PC.
Salg
-8%
Dogman - Springer Dogman - Springer Se mer

Dogman - Springer

Vanlig pris: kr 599,00

Nå Kun kr 549,00

Lettmontert sykkelfeste med sterk fjær. Den sterke fjæren minsker trykk og trekk i sykkelen, samt gir begrenset løperadius.

Bilbelte til Hund

kr 109,00
Sikkerhetsbelte for hunder på bilreise. - Produsert i sterk nylon. - Behagelig og ha på. - Kan også brukes som vanlig gås ele. - Enkel og ta av og på. - Kan brukes i de aller fleste biler, men IKKE Ford og Volvo. Obs. Ikke Ford og Volvo

Urin Off - 0,5 og 3,78 Liter

kr 178,00
Urine Off løser opp urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. Fjerner lukten for å forhindre at dyret markerer samme sted på nytt! - Anbefalt av veterinærer - Fjerner urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. - Fjerner lukten som gjør at dyret markerer! - Fjerner alle elementene i urinen! - Fjerner urinflekker – også de gamle! - Urine Off er sikker å bruke rundt dyr og mennesker - Sikker på alle overflater!
Salg
-64%
Antitrekkhalsbånd- Lagerryddingtilbud!!! Se mer

Antitrekkhalsbånd- Lagerryddingtilbud!!!

Vanlig pris: kr 169,00

Nå Kun kr 60,00

En smart løsning som ved en kombinasjon av halsbånd og remmer gjør det ukomfortabelt for hunden og trekke i båndet. Størrelsen angir størrelse cm rundt hals. Det er noe justerbart. Obs! Denne har vi ikke solgt siden vi begynte å føre Gå Pent selen.
Salg
-44%
Sykkelsele med refleks - Restetilbud !!! Se mer

Sykkelsele med refleks - Restetilbud !!!

Vanlig pris: kr 159,00

Nå Kun kr 89,00

God for seg gjordt sele i slitesterk nylon og meget god refleks. Kan fint brukes som refleksvest! Størrelser: S: Jack Russel M-L: Bordercollie, Beagel, cocerspaniel. L-XL: Golden Retriver, Dalmantiner XL: Schafer, newfoundlander.
Salg
-64%
Valpesett - Restetilbud! Valpesett - Restetilbud! Se mer

Valpesett - Restetilbud!

Vanlig pris: kr 139,00

Nå Kun kr 50,00

Utrolig søt valpesele for små og middels store raser. - Farger: rosa eller lyseblå (velg farge) - Tar godt vare på valpekroppen siden selen er utformet som en trøye i nylon. - Påskriften sier "Puppy Dog". - Rem medfølger. - Selen er justerbar i ryggen slik at små valper kan bruke den en stund.
Salg
-50%
Ryggsekk (2 størrelser) Ryggsekk (2 størrelser) Se mer

Ryggsekk (2 størrelser)

Vanlig pris: kr 239,00

Nå Kun kr 119,00

Enkel kløvsekk for "ut på tur" bruk. beregnet for litt bagasje som vann & for, grillmat, badetøy ol. - Justerbart bryst og magebånd (kan justeres mye) - Produsert i sterk nylon. - To rom (et på hver side) med glidelås - Ekstra nettinglomme på venstre side. Størrelse lommer M: 23 x 15 cm, (50 - 85 cm rundt mage) pris: 185 (Ned til Mellom Shnauser) L 28 x 18 cm (65 -110cm rundt magen) pris: 215 (stor Golden Retriver)
Salg
-37%
Kattelabyrint Se mer

Kattelabyrint

Vanlig pris: kr 269,00

Nå Kun kr 169,00

Denne flotte matlabyrinten er fantastisk til tørrfor og godbiter! - Opperettholder kattens naturlige jaktinstingt, og motvirker overspising og kjedespising.