Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Mat & Snacks

Mat & Snacks

Stålkopp m/burfeste skrue - 3 størrelser

kr 78,00
Stål drikke/ matkar til å feste i burvegg. Beregnet for større parakkiter og papegøyer, men også mye brukt som tilbehør til hund og katt i reisebur. Festeanordningen er at den skrues til burveggen slik at den ikke er så enkel og vippe av. S 300 ml/ 9 cm M 600 ml/ 12 cm L 900 ml/ 14 cm

NutriBird G14 Orginal -Parakit

kr 129,00
Vedlikeholds kraftfor for større parakiter. - inneholder utvalgte kornsorter, frisk frukt og peanøtter. Inneholder Florastimul som forbedrer tarmfolren og beskytter mot tarmforstyrrelser. - Ved å fore fuglen med kraftfor istedet for frøblanding sørger du for at fuglen får i seg alle næringsstoffene den trenger. en reduserer samtidig sølet rundt buret betraktelig.

NutriBird C15 -Kanari og Fink

kr 84,00
Nutribird C15 er et komplett fullfor til kanarifugl og tropiske og europeiske finker. - Inneholder utvalgte kornsorter, frisk frukt og 50% kanariefrø - Inneholder Florastimul som forbedrer tarmfolren og beskytter mot tarmforstyrrelser. - Ved å fore fuglen med kraftfor istedet for frøblanding sørger du for at fuglen får i seg alle næringsstoffene den trenger. En reduserer samtidig sølet rundt buret betraktelig. Husk at gradvis tilvenning til nytt for er viktig for at fuglene skal opprettholde jevnt matinntak.

NutriBird P15 - Papegøye -

kr 149,00
Nutribird P15 er et komplett fullfor til papegøyer. - Inneholder utvalgte kornsorter, frisk frukt og peanøtter. - Inneholder Florastimul som forbedrer tarmfolren og beskytter mot tarmforstyrrelser. - Ved å fore fuglen med kraftfor istedet for frøblanding sørger du for at fuglen får i seg alle næringsstoffene den trenger. En reduserer samtidig sølet rundt buret betraktelig. Husk at gradvis tilvenning til nytt for er viktig for at fuglene skal opprettholde jevnt matinntak.