Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Utstyr

Kokosnøtter i tau

kr 399,00
Kokosnøtter i tau. Veldig fin til å putte redemateriale i for fugler i hekk. - 80 cm lang

Kraftig Sittepinne ll (45 cm)

kr 186,00
Robust sittepinne i naturlig tre, med festeskrue/plate. - 45 cm lengde - Omkrets på 25–50 mm

Kraftig Sittepinne - Natural Living

kr 129,00
Robust sittepinne i naturlig tre, med festeskrue/plate. 25 cm lengde Omkrets på 12–25 mm

Flex Burpinne

kr 199,00
Flex er en burpinne vi har i to størrelser. Den minste passer best til undulat og Canarifugl, mens den større passer fint til nymfeparakiter og mindre papegøyer. Flex er en leddet pinne som en kan dandere slik en ønsker i buret. Den kan forandres så ofte en ønsker.

Arcadia Lampeholder

kr 290,00
Lampeholder til Arcadia fuglelampe.

Kanin hjernetrim

kr 129,00
En leke som utfordrer kaninens problemløseregenskaper. Kaninen må løfte opp små lokk for å finne godbiten gjemt under. Slike aktivitetsleker er mye brukt til hund, men kaniner lærer også raskt koden for å finne godsakene.

Arcadia Fuglelampe

kr 398,00
Lyspære med tykk sokkel som sørger for at fuglen din har tilgang til UV-lys også igjennom den mørke vinteren. - 2,4 % UV-B og 12% UV-A - 20W

DVD - for papegøyer

kr 98,00
En DVD utviklet for at fuglen din skal slippe å føle seg så alene når du ikke er hjemme med den.

Burpinne med tau (25 cm)

kr 64,00
Burpinne med tauleke fra Natural Living. - 25 cm. - Skrufeste

Fuglebad

kr 85,00
Fuglebad i klar plast. - For undulat, kanarifugl og fink. - Til og henges opp foran burdøren. - 14 x 15 x 15 cm.

Aviator Flygeline

kr 389,00
En line utviklet for at burfugl skal få mulighet til å kjenne luft under vingene. En type "løpestreng" for fugl, så den kan bevege seg trygt over et større område av hagen. - Tiltenkt brukt sammen med Aviator fuglesele.

Aviator fuglesele m/rem

kr 349,00
Denne regnes for å være den absolutt beste fugleselen på markedet. Aviator selen leveres komplett med DVD som inneholder: - Hvordan du enkelt kan ta på, og trygt bruke Aviator fuglesele. - Hvordan trene fuglen til å sette pris på sin Aviatorsele. - Hvordan lære eldre fugler å tilvennes nye ting. - Hvordan lære fuglen å fly ute med fugleselen. - Hvordan de fleste stuefugler utvikler sin personlighet ved å mestre nye omgivelser. Uansett vil vi minne om at mange fugler, og da de spesielt de større papegøyene har kraftige nebb, og bør ikke forlates ubevoktet i sele. Den kan tygge over det meste, og naboens katt eller hund kan betrakte fuglen med helt andre øyne en eieren. Angående valg av størrelse, så er det store individuelle forskjeller innen en å samme rase. Det beste kan være å veie fuglen din for å treffe best på riktig størrelse. Noen foretrekker også å velge en størrelse større. F.eks XL til en blågul Ara, for å ha litt å gå på når selen skal på. Det er lettere å stramme inn en litt stor sele enn å utvide en som er litt for liten. *Ikke alle størrelsene har alle farger, så se på fargevalget hvilke størrelser de hører til.

Klotang "liten"

kr 60,00
Liten klotang til små hunder, katter, kaniner, gnager og fugl.

Target Stick

kr 89,00
Klikker med forlenger/target stick. - Klikkeren har en lengde fra 14 til 65 cm (teleskopfunksjon). - "Nesevennlig" ball ytterst på enden. - Super for klikketrening til katt, hund, fugl og hund. - Lite hefte med tips og triks medfølger.

Transportbag til fugl

kr 357,00
Enkelt sammenleggbart transportbur til fugl.