Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Bur & Transport

Jerry 1, hamsterbur

kr 799,00
Flott hamsterbur med sovehus, løpehjul, matfat, flere nivåer og leketunneler. Mål: 59 x 38 x 29 cm
Salg
-44%
London  Se mer

London

Vanlig pris: kr 1 397,00

Nå Kun kr 787,00

Transportveske med artige detaljer! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Ekstra lomme på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Fin størrelse som kan romme dyr opp til ca. 6 kg. Mål: 34 x 44 x 26 cm.
Salg
-47%
Chicago Silver Se mer

Chicago Silver

Vanlig pris: kr 1 469,00

Nå Kun kr 776,00

Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Enkel rengjøring siden den er produsert i vannavstøtende materialer. - Medfølger avtagbar skulderstropp. Passer til katter av normal størrelse og mindre hunderaser. Mål: 40 x 24 x 22 cm
Salg
-50%
Rio Jeans Se mer

Rio Jeans

Vanlig pris: kr 1 689,00

Nå Kun kr 837,00

Transportveske med artige detaljer! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - To lommer på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Fin størrelse som kan romme dyr opp til ca. 5 kg.

Elisa

kr 499,00
En enkel stilren og komfortabel transportveske til katter og hunder av små raser. - God utlufting ved hjelp av integrert netting. -Åpnes både i topp og endeside. - Fastsydd rem i bunnen slik at dyret ikke hopper ut selv om en åpning ikke er lukket. Mål: 20 × 26 × 41 cm

Smådyrgård med solskjerm

kr 419,00
En flott enkel gnagergård som enkelt settes på gresset. - Tette sprinkler for å hindre unge dyr fra og rømme. - Består av 6 elementer av 58 x 38 cm. - Et av elementene har dør med låsefunksjon. - Medfølgende topptrekk som også hindrer dyrene fra og hoppe ut. - 50% av topptrekket er netting, og den andre delen er tett. På den måten kan dyrene selv velge melleom sol og skygge. - 1 x 1 m i diameter. Husk at mage dyr er naturlig gode gravere. Dette er heller ingen god beskyttelse mot rev og løse hunder. Ikke la dyrene stå i denne uten tilsyn lange perioder.

Flaggermuskasse

kr 389,00
Denne kassen er spesialdesignet for flaggermus, og det er like stor mulighet for at flaggermusene skal flytte inn i denne som om at fugler flytter inn i fuglekasser som henges opp. Det er mindre gamle bygg og hule trær nå for tiden enn før, og en regner med at en flaggermuskasse blir tatt i bruk i løpet av de første ni mnd. den henger oppe. Flaggermusen er et nyttedyr som spiser store mengder insekt i løpet av en natt. - Kassen henges enkelt opp på feks. en husvegg ved hjelp av en krok. - Kassen er åpen i bunnen slik at avfall faller ut, og de har derfor ikke behov for rengjøring. - Åpningen i bunnen gjør det også enkelt se om kassen din har leieboere. - Flaggermuskasser har åpningen i bunnen og riller på bakvegg, slik at flaggermusene kan klatre opp og legge seg for dagen. - Kassen bør henge på en sørvendt vegg for å få mest mulig varme i løpet av dagen. - Flaggermuskassen er laget i massivt tre med artig flaggermusmotiv på framsiden.
Salg
-16%
Kaninhus til utegård Kaninhus til utegård Se mer

Kaninhus til utegård

Vanlig pris: kr 1 190,00

Nå Kun kr 999,00

Et fint trygt utehus hvor kaninen kan søke ly for dårlig vær eller søke tilflukt om verden blir litt for stor og skummel. - Spesielt tilpasset smådyrgård med solskjerm, hvor denne kan settes ved døråpningen. - Taket er tettet med takpapp for at det skal kunne tåle Norsk sommer. - Taket kan åpnes. - Taket er festet med hemper slik at det ikke skal åpne seg ved sterk vind. - Rampen ut av buret er også burets dør. På den måten kan en stenge kaninen trygt inne om natten. - Huset står på fire bein slik at det er god luftsirkulasjon under. Dette hindrer fukt, råte og beskytter gressplenen. - Mål: 60 × 47 × 50 cm

Drikkeflaske Sippy 0,6 liter

kr 123,00
Drikkeflaske med enkelt feste og flate kanter.

Bamsekøye -til smågnagere

kr 89,00
Myk og god soveplass til hamster, mus og andre smågnagere utformet som en liten bamse - Til og henge fra burtaket med tre justerbare fester.
Salg
-44%
New York Silversnake Se mer

New York Silversnake

Vanlig pris: kr 1 560,00

Nå Kun kr 876,00

Fantastisk fin bæreveske!!! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Ekstra lomme på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Mål: 48 x 31 x 21 cm

Kaninbur to plan - Tilbake våren 2016

kr 1 769,00
Et fint kaninbur som kan stå på bakken så kaninen har to plan og bevege seg på. Med rampe så dyrene har trygg adgang til begge plan. Mål: Lengde104 x Dybde 52 cm og høyde 92 cm.
Salg
-38%
Paris Fashion Se mer

Paris Fashion

Vanlig pris: kr 1 490,00

Nå Kun kr 920,00

Min egen favoritt!! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - Hele vesken kan brettes ut og brukes som liggeunderlag, men er likevel en meget stabil transportveske. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Enkel rengjøring siden den er produsert i vannavstøtende materialer. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Mål: 42 x 32 x 28 cm

Gnager lekegrind

kr 245,00
En enkel forsikring mot løs hamster i huset. Den er ment for innendørsbruk, men kan også settes ut på slett underlag som veranda (med tilsyn). Her kan en lage en lekeplass på dagtid med leker, hus og matplass. - 8 elementer på 34 x 24 cm. - Metall lakkert i forskjellige farger. - Om en ønsker større plass kan flere lekegrinder enkelt festes sammen.

Hello Kitty -reiseveske

kr 649,00
Kjenner du ei lita jente som har med den lille vennen sin over alt? Til besteforeldre eller kanskje pendler hun mellom to hjem? - Dette er reisevesken over alle reisevesker! Vi ble så glade da denne kom med vareleveringen. Her har vi nemlig ikke betalt for et populært merke, men for kvalitet! - Vesken er for seg gjort, med solide sømmer og lommer. - God lufting, og stabil bunn. - Fastsydd rem som hindrer kjæledyret fra og hoppe ut selv om glidelåsene ikke er lukket. - Egen liten veske til dyret, eller/og eieren følger med og den er like søt som selve vesken. - 100 % polyester sørger for at den ikke blir skitten. Bare og tørke av, og den vil holde seg fin leeeenge!

Reiseveske - Fiona

kr 259,00
En enkel, rimelig og pen reiseveske for katt, kanin og hunder av små raser. - Laget i polyester, for enkel rengjøring. - God utluftning og stabil bunn. - Fast bånd som hindrer dyret fra og hoppe ut selv om toppen er åpnet. - Sidelomme med glidelås.

Sirkusmoro - Hamsterbur

kr 898,00
Et fantastisk aktivitetshus for små gnagere. Tre etasjer med moro for både folk og dyr! L:49,5 cm, B:34 cm H:42,5 cm -Utstyr som en normalt kjøper ekstra følger med i sirkuset, som drikkeflaske, matskål, sovehule og løpehjul. - Etasjene er bundet sammen med stiger, og taket løftes enkelt av ved rengjøring. - Det er klargjort for å kunne sette på eksterne moduler forbundet med tuber/rør. - Se ekstrautstyr som absolutt ikke er nødvendig men bare enda mer artig, om en ønsker å utvide litt eller forandre på miljøet. - Merket er Ferplast. Påbyggingsdelene er tunneler i forskjellige vinkler og små senter som Hamstergym og Hamsterlab.

Luftegård/valpegrind smådyr (to størrelser)

kr 799,00
Fin luftegård som tåler å bli tatt med ut. Passer fint til små og store gnagere, men også super til et kull kattunger eller valper, om en ønsker å begrense deres radius i perioder. - Bunnen kan tas av så gnagere kan stå på gresset. - Kan enkelt flatpakkes og puttes i medfølgende transportveske. - Nylon rengjøres enkelt med fuktig klut. Liten Mål: 90 cm i diameter, Høyde. 40 cm. Stor Mål: 130 cm i diameter, høyde 55 cm.

Hamster gym -ferplast

kr 377,00
En artig ekstramodul som kan festes til bur fra ferplast. - Gymmodulen inneholder løpehjul og stige. - Mål: 32,3 x 23 x høyde 26,3 cm

Hamster Lab - ferplast

kr 189,00
Denne modulen kan festes til ferplastbur ved hjelp av tuneller (kjøpes separat). Ved å skifte ut eller legge slike moduler til ditt ferplastbur, lager en nye miljø hamsteret kan utforske.

Utebur til kanin

kr 999,00
Et romslig sommerbur til kanin med nettingbunn så det kan flyttes til nytt friskt gress hver dag. - Mål: 141cm langt x 62 cm bredt x 52,5 cm høyt. - Leveres flatpakket.

Hamsterdo

kr 58,00
Lite hjørneformet toalett til hamster, med liten tilhørende spade. Fyll litt av undelaget i doen og sett doen i det hjørnet hamsteret normalt gjør fra seg. - Hamsteret hjelper deg og holde buret rent. - Lett og rengjøre. - Liten spade følger med. - To delt. Taket kneppes enkelt av ved rengjøring.