Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Pleie

Karde "liten"

kr 65,00
- Ergonomisk utformet med gummi for best holdegrep. - Plastknopper på metallendene for å beskytte hundns hud. - Karder er et supert verktøy for å gre ut pels, ta bort løst hår og underull.

Hamsterdo

kr 58,00
Lite hjørneformet toalett til hamster, med liten tilhørende spade. Fyll litt av undelaget i doen og sett doen i det hjørnet hamsteret normalt gjør fra seg. - Hamsteret hjelper deg og holde buret rent. - Lett og rengjøre. - Liten spade følger med. - To delt. Taket kneppes enkelt av ved rengjøring.

Hamstervatt

kr 18,00
Redemateriale for hamster og mus. Fordøybar. - 20 gram

Kaninspill 3 i 1

kr 219,00
En spennende leke hvor kaninen må løse oppgavene for å komme til godsakene. Ved å tilføre eller forandre stillingen på en modul forandres vanskelighetesgraden slik at brikker må skyves istedet for å løftes eller at et deksel må dyttes bort for at dyret skal få belønningen sin. Passer også utmerket til andre små dyr som marssvin, chinchilla og rotte.

Urin Finder LED Light

kr 258,00
En revolusjonerende teknologi gjør det mulig å lokalisere urinen og behandle den. Dette er et kraftig verktøy for å finne urin. Et fluoriserende lys gjør urinen synlig, og deretter er det lett å behandle den. Lykten er lett å bruke, er enkel å transportere og bruker vanlige batterier. (Batterier er ikke inkludert)

Urin Off - 0,5 og 3,78 Liter

kr 178,00
Urine Off løser opp urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. Fjerner lukten for å forhindre at dyret markerer samme sted på nytt! - Anbefalt av veterinærer - Fjerner urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. - Fjerner lukten som gjør at dyret markerer! - Fjerner alle elementene i urinen! - Fjerner urinflekker – også de gamle! - Urine Off er sikker å bruke rundt dyr og mennesker - Sikker på alle overflater!

Oxbow Daily C

kr 90,00
C-vitamin tabletter. 90 stk. For : - Marssvin - Kanin - Chinchilla - Degus og andre små dyr.

Saltstein med urter

kr 25,00
Saltstein med urter, og nødvendige salter og mineraler. - 95 gram - For kaniner, marssvin, hamster og mus. - Med holder.

Gnagerstein med gulrotnuggets

kr 17,00
Både sundt og godt! - Til marssvin og kanin. - 80 gram (En "hitt" for familiens eget marssvin)

Musefelle "La musa leve!"

kr 147,00
Har du et museproblem, men hater tanken på og sette ut de normale musefellene? La museproblemet bli en koselig event, hvor du tar med deg ungene for å slippe Klatremus ut i skogen igjen:-) Kan også være grei og ha med tanke på hva katten kan dra med seg inn!

Klotang "liten"

kr 60,00
Liten klotang til små hunder, katter, kaniner, gnager og fugl.

Masasjekarde

kr 47,00
- Karde med gummiknotter for kortpelsede dyr. - Gummiknottene "gnir" av døde og løse hår.

Shampo Marssvin & Hamster

kr 88,00
- 125 ml. - pH nøytral - Duft av jasmin og appelsin.

Shampo Kanin

kr 88,00
- 125 ml. - ph- nøytral -duft av roser

Karde smådyr

kr 47,00
Liten karde beregnet for små dyr, og små hender. kan fint også brukes til katt og miniatyrhunder. - Beskyttende gummiknotter på kardepiggene for å skåne huden.

Flåttkam

kr 59,00
Dyr som kommer inn i huset fra skog og mark har ofte med seg ubudene gjester en ikke ønsker seg i sofakroken. Om en grer raskt gjennom pelsen med en fintagget kam etter turen fanger en uønskede gjester før de fester seg på husets to og firbeinte. Obs. husk at selv dyr som har blitt behandlet for flott med dråper eller tyggetabletter likevel tiltrekker seg flott, som virrer rundt i pelsen til de finner et passende "offer"!