Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Aktivitetsleker

Target Stick

kr 89,00
Klikker med forlenger/target stick. - Klikkeren har en lengde fra 14 til 65 cm (teleskopfunksjon). - "Nesevennlig" ball ytterst på enden. - Super for klikketrening til katt, hund, fugl og hund. - Lite hefte med tips og triks medfølger.

Chess "Level 3"

kr 530,00
Her er det uendelig mange muliheter for å gjemme godbitene. - Brikker må løftes for at andre ting skal kunne skyves til side for og avdekke belønningen. - Level 3

Snackball labyrint

kr 69,00
Kjempeartig aktivitetsball i naturgummi. - Bråker ikke inne siden den er av mykt materiale. - kan fylles med godbiter og blir dermed superspennende. - Innvendig labyrint sørger for at hunden må jobbe litt for belønningen. - Mål: 7 cm i diameter. Forskjellige farger. Kryss av om du overhodet ikke vil ha en rosa ball. De som kjøper dette produktet kan også få kjøpe frysetørket lever fra Provit til redusert pris. Husk og krysse av i boksen!

Liten Agilitybane

kr 5 999,00
Liten agilitybane med flere av de artigste hindrene, beregnet for montering på gressplen. Med denne pakken har en på kort tid satt opp en liten hinderbane hjemme i hagen. Alle hindrene er enkle og montere og pakke sammen for hver gang. Unntaket er vippen. Den bør ha mulighet til å kunne stå tørt mellom hver økt. Pakken består av: - Et hoppehinder med justerbar høyde. - Et ringhinder med justerbar høyde - En sekketunnell - Slalom med 12 stolper. - Tunnelhinder (2 m lang og 40 cm i diameter) - Vippe En kan velge bort liten tunnel og erstatte den med stor (5m lang og 60 cm i diameter) eller kjøpe stor tunnel som tillegg. En kan også kjøpe ekstra hoppehinder. Alle hindrene (med unntak av vippen) leveres med egen transportveske. Se gjerne mer om hindrene i denne youtubesnutten: http://www.youtube.com/watch?v=vPsAiRpS6mQ Vi kan ikke garantere å ha alle hindrene på lager til en hver tid. Om vi mangler noen når du legger inn ordre vil det vi har sendes straks, og det vi mangler ettersendes kostnadsfritt i løpet av ca. 14 dager.