Vi er midlertidig stengt fram til sommeren 2017! Alle ordre som legges inn vil bli fortløpende slettet! Se vår Facebookside for mer informasjon.       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2
previous product
next product
Hello Kitty -reiseveske

Hello Kitty -reiseveske

Tilgjengelighet: På lager

kr 649,00

Varekode: 423503

Kjenner du ei lita jente som har med den lille vennen sin over alt?
Til besteforeldre eller kanskje pendler hun mellom to hjem?

- Dette er reisevesken over alle reisevesker! Vi ble så glade da denne kom med vareleveringen. Her har vi nemlig ikke betalt for et populært merke, men for kvalitet!

- Vesken er for seg gjort, med solide sømmer og lommer.
- God lufting, og stabil bunn.
- Fastsydd rem som hindrer kjæledyret fra og hoppe ut selv om glidelåsene ikke er lukket.
- Egen liten veske til dyret, eller/og eieren følger med og den er like søt som selve vesken.
- 100 % polyester sørger for at den ikke blir skitten. Bare og tørke av, og den vil holde seg fin leeeenge!

Detaljer

Kjenner du ei lita jente som har med den lille vennen sin over alt? Til besteforeldre eller kanskje pendler hun mellom to hjem? - Dette er reisevesken over alle reisevesker! Vi ble så glade da denne kom med vareleveringen. Her har vi nemlig ikke betalt for et populært merke, men for kvalitet! - Vesken er for seg gjort, med solide sømmer og lommer. - God lufting, og stabil bunn. - Fastsydd rem som hindrer kjæledyret fra og hoppe ut selv om glidelåsene ikke er lukket. - Egen liten veske til dyret, eller/og eieren følger med og den er like søt som selve vesken. - 100 % polyester sørger for at den ikke blir skitten. Bare og tørke av, og den vil holde seg fin leeeenge! #bæreveske#transportbag#reiseveske#hundeveske# Med målene 35 x 15 x 25 cm passer den nok ikke til de største hannkattene og store kaninrasene, men til de små søte og nette:-)

Spørsmål:

There are no product questions yet.