Vi er midlertidig stengt fram til sommeren 2017! Alle ordre som legges inn vil bli fortløpende slettet! Se vår Facebookside for mer informasjon.       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2
previous product
next product
Hundestrikk - "For bikkjekalde dager"

Hundestrikk - "For bikkjekalde dager"

Tilgjengelighet: På lager

kr 349,00

Varekode: 9788282058308

Denne gangen er det hundens tur til å bli fin og varm. Boken inneholder 30 strikkeoppskrifter, fra helt enkle dekkener til forseggjorte bunader og kofter.
Fokuset er funksjonelle ullklær så hunden ikke skal fryse. Oppskriftene kommer i flere størrelser, fra chihuahua til labrador.
Det gis også råd om stell og hundehold i kulda.
En nydelig gjennomført bok, med vakre modeller og flotte bilder. Selv ikke-strikke- interesserte med hundeinteresse får lyst til å prøve seg.

Forfatter: Randi Lauvrak
Sider: 147

Detaljer

30 strikkeoppskrifter for hunder i forskjellige størrelser. Flotte bilder og gode instruksjoner.Fra enkle dekkener og halser til forseggjorte bunader for firbeinte. Designene i boken er helt nye og unike, og flere av dem er inspirert av kjente og klassiske strikkemønstre som nordlandskofta, setesdalsmønsteret og selburosen. I tillegg til detaljerte oppskrifter etter størrelse, viser boken deg hvordan du kan måle hunden og strikke plagg som passer til alle raser og størrelser. Slik får du perfekt passform på plaggene.

Spørsmål:

There are no product questions yet.