Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Pleie & Hygiene

Flottfjerner

kr 98,00
Genial penn med lassoløkke en legger rundt flotten. Vri pennen og udyret er løsnet. Vår personlige favoritt!

Stor katt / medium hund luke

kr 758,00
Swing 11 er en større katteluke med det som kalles 4 veis lukkesystem. Det vil si at du kan velge om luke skal være åpen for ut og inn, bare inn, bare ut eller helt lukket. Dette gjøres enkelt ved en en knapp nede på luken. - Åpningen i vegg/dør må være 21,8 x 25,5 cm (Hele rammen måler 31 cm Bredde x 38 cm Høyde x 9,6cm Dybde.) - Laget for å hindre vind som komme igjennom luken.

Hygieneinnlegg

kr 29,00
Hyieneinnlegg til tispetruser. - 3 størrelser. - 10 innlegg i hver pakke.

Hundeposer med hank (3 pk)

kr 29,00
Hundeposer i tre forskjellige farger. -3 ruller med 15 poser pr rull.

Tannrenser - Fingerbørste (2 pk.)

kr 64,00
Alternativet til mer tradisjonell tannbørste. En fingerhylse i myk microfiber med sikkerhetsløkke for at den ikke skal gli av.

Tannbørste tresidet

kr 98,00
Tannbørste som børster tannen med tre sammensatte børstehoder. - Børster tre flater av gangen. - Passer til alle munnstørrelser. - Godt holdegrep.

Tannpasta med Biffsmak

kr 99,00
Tannpasta med biffsmak gjør selvfølgelig kveldspussen mye lettere.... - God smak for hunden. - Motvirker plakk, renser tenner og sørger for frisk pust.

GingerLeder

kr 467,00
GingerLeder er utviklet for hunder med skader i hofte, rygg, knær, eller nyoprerte hunder som har behov for hjelp og støtte i tiden etter operasjon. Denne er også et umerket verktøy som lar deg hjelpe en eldre hund opp trapper, og inn og ut av bilen.

GingerLeder Storbruker

kr 2 499,00
De fire mest brukte størrelsene for bruk på veterinærkontor. Med denne blir flytting av nylig opererte dyr litt lettere. Mindre belastende for dyrepleiere, og en bedre "første tissetur" for hunden. Produsert i meget slitesterkt materiale, som tåler røff behandling og maskinvask. Pakken består av: 1 stk. Small /gutt - 1 stk. Med/large gutt - 1 stk Large jente - 1 stk høy gutt.

Robust potebeskyttelse

kr 294,00
Denne potesokken gir meget god beskyttelse for hundepoten. - Sålen er gummiert for å hindre fukt, og gir et godt grep mot underlaget. - Oversiden har tekstil som sørger god utlufting og ev fukt finner en vei ut. - Veldig god beskyttelse, etter skade eller kraftig eksem. - Sitter godt fast ved hjelp av to borrelåsremmer på toppen av poten. - To sokker pr pakke.
Salg
-35%
Tannbørste sett - tilbud! Se mer

Tannbørste sett - tilbud!

Vanlig pris: kr 153,00

Nå Kun kr 99,00

Dette settet består av to fingerbørster, en dobbeltsidet tannbørste med langt håndtak og en tube med 100 g tannkrem med mintsmak.

Neglfil

kr 59,00
En neglfil gjør jobben for de som ikke som ikke er helt trygge på kloklippen! De aller fleste hunder kan finne seg i å få filt negler istedet for å få dem klippet. Mange opplever at hunden gjemmer seg bare en tar i "klotangskuffen". Mange føler seg også tryggere selv på at en får dem korte nok, uten å skade nerven.

Hundeluke til stor hund

kr 684,00
Luke til større dyr, som hunder opp til ca 45 kg. - Åpning 37 x 29 cm (Totale mål inkl. ramme 45,6 x 38,6cm) - Passer til de fleste dører. - Super til hundehus eller i forbindelse med uteplass så hunden kan bevege sig fritt uten og måtte lukkes ut og inn. - Luken kan enkelt stenges ved hjelp av en skyveplate slik at den ikke kan åpnes i bestemte perioder eller årstider.

Potesokk Cordura -Gresshoppa

kr 49,00
Laget av et Cordurastoff som er meget slitesterkt og vannavstøtende. Utformingen av denne sokken gjør at hunden føler den går uten. Medium passer liten fuglehund og Large stor fuglehund. 49 kr pr stk

Bitterspray -Diafarm

kr 127,00
- Motvirker sårslikking, pelsgnaging (obs. undersøk dyret for mulig eksem), plukking av fjær og tygging på bandagjer. - Sprayes på berørte områder. - Ikke i kontakt med øynene. - 100 ml.

Tannkrem Diafarm

kr 105,00
- 50 ml. - Tannkrem for hund - Med enzymer.

Klotang "liten"

kr 60,00
Liten klotang til små hunder, katter, kaniner, gnager og fugl.

Klotang m/stopp

kr 125,00
Klotang med sikkerthetsplate for og forhindre å klippe nerven.

Tispebukse

kr 114,00
Bekvem løpetidstruse med tøffe motiv og hull til halen. - Justerbart magebånd med lås. - Cm mål betyr omkrets rundt livet - Størrelser fra XS - XXL - Pakke med fire sanitetsbind medfølger. Ekstra pakker med sanitetsbind kan kjøpes her i Dyrenettbutikken.no, Men en kan også enkelt brette til små nattinnlegg som selges i vanlig dagligvarehandel.

potesaks

kr 79,00
Liten hendig saks spesiellt laget for å klippe pels mellom tåputene. - Butt ende for å unngå og klippe i noe annet enn pels. - 9 cm

Urin Finder LED Light

kr 258,00
En revolusjonerende teknologi gjør det mulig å lokalisere urinen og behandle den. Dette er et kraftig verktøy for å finne urin. Et fluoriserende lys gjør urinen synlig, og deretter er det lett å behandle den. Lykten er lett å bruke, er enkel å transportere og bruker vanlige batterier. (Batterier er ikke inkludert)

Kraftig klotang

kr 96,00
Kraftig klotang er kraftigere og fungerer derfor godt også på de groveste hundeneglene.

Utstilling Nummerlappholder

kr 15,00
Sikkerhetsnål med klype for feste av numerlapp.

Plaque off - 60g

kr 339,00
- Bedre tannhelse for hund og katt. - Mot dårlig ånde. - Fjerner tannstein. - Gir friskt tannkjøtt. - Motvirker plakk.

Potesokk - Gresshoppa (2 pk)

kr 199,00
Obs! Nå kun på lager i XS. Passer poter opp til Foxterrier størrelse. Helsort av farge (ikke grå som på bildet), utrolig god passform og med skinn under tredeputene. Det er viktig at din jakthund har poter som er sterke under hele jakta. Potene er utsatt for sterk slitasje under perioden hunden jakter, kanskje mer enn den er vant med til daglig. Derfor er det viktig at du som jeger passer på at potene blir tatt vare på. Dette gjør du ved å bruke potesokker fra GRESSHOPPA. Potesokkene er laget i et mykt og slitesterkt materiale. Din hund vil ikke engang merke at den har sokker på potene, men vil løpe som den gjør uten sokker. Hunden vil ha poter som er myke og sterke i hele jaktperioden, og du vil få en jaktkamerat som yter det lille ekstra

Flåttkam

kr 59,00
Dyr som kommer inn i huset fra skog og mark har ofte med seg ubudene gjester en ikke ønsker seg i sofakroken. Om en grer raskt gjennom pelsen med en fintagget kam etter turen fanger en uønskede gjester før de fester seg på husets to og firbeinte. Obs. husk at selv dyr som har blitt behandlet for flott med dråper eller tyggetabletter likevel tiltrekker seg flott, som virrer rundt i pelsen til de finner et passende "offer"!