Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Saks & Kam

Karde "selvrensende"

kr 99,00
Med et enkelt trykk med tommelen løfter hele bunden av karden seg, og den er helt fri for hår. -Utformet for godt holdegrep, med gummi. -Størrelse medium -En karde er et supert verktøy for og fjerne løs pels og underull.

Neglfil

kr 59,00
En neglfil gjør jobben for de som ikke som ikke er helt trygge på kloklippen! De aller fleste hunder kan finne seg i å få filt negler istedet for å få dem klippet. Mange opplever at hunden gjemmer seg bare en tar i "klotangskuffen". Mange føler seg også tryggere selv på at en får dem korte nok, uten å skade nerven.

Små hundespenner (2 pk)

kr 59,00
Søte små hundespenner med søt pynt og metallklype. - Assorterte pastellfarger - Prisen er pr. 2 stk.

Hundesløyfe med spenne

kr 43,00
Flere farger og mønstre med metallspenne på baksiden.

Lusekam / Flottkam

kr 68,00
Meget fintannet kam som egner seg godt som lusekam. - Selv om dyret ditt har flotthalsbånd eller er dryppet vil flotten feste seg i pelsen. Der virrer de gjerne rundt til de finner noe umedisinert og feste seg til. Som familiens barn eller deg selv. - En slik kam gjennom pelsen finner krypene før de finner deg;-)

Kraftig klotang

kr 96,00
Kraftig klotang er kraftigere og fungerer derfor godt også på de groveste hundeneglene.

Superkarde - Dogman Professional

kr 229,00
Reduserer røyting da den fjerner dødt hår og underull på røytende raser. Passer både for kort og lang pels. Størrelse: Medium Obs! Må ikke brukes på våt pels da den kan skade huden.

Effileringssaks 17,5 cm

kr 189,00
For trimming og uttynning av pels. Tenner på begge sider.

Pelssaks

kr 140,00
Skarp pelssaks . - Godt grep i gummi. - 18 cm

potesaks

kr 79,00
Liten hendig saks spesiellt laget for å klippe pels mellom tåputene. - Butt ende for å unngå og klippe i noe annet enn pels. - 9 cm

Kam medium

kr 51,00
En grov kam med 24 tenner.

Karde "medium"

kr 68,00
- Ergonomisk utformet med gummi for best holdegrep. - Plastknopper på metallendene for å beskytte hundns hud. - Karder er et supert verktøy for å gre ut pels, ta bort løst hår og underull.

Karde "liten"

kr 65,00
- Ergonomisk utformet med gummi for best holdegrep. - Plastknopper på metallendene for å beskytte hundns hud. - Karder er et supert verktøy for å gre ut pels, ta bort løst hår og underull.

Flåttkam

kr 59,00
Dyr som kommer inn i huset fra skog og mark har ofte med seg ubudene gjester en ikke ønsker seg i sofakroken. Om en grer raskt gjennom pelsen med en fintagget kam etter turen fanger en uønskede gjester før de fester seg på husets to og firbeinte. Obs. husk at selv dyr som har blitt behandlet for flott med dråper eller tyggetabletter likevel tiltrekker seg flott, som virrer rundt i pelsen til de finner et passende "offer"!