Vi er midlertidig stengt fram til sommeren 2017! Alle ordre som legges inn vil bli fortløpende slettet! Se vår Facebookside for mer informasjon.       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2
previous product
next product
Trex - Magebelte

Trex - Magebelte

Tilgjengelighet: På lager

kr 755,00

Varekode: Magebelte1

For god kjøreopplevelse er et slikt belte et absolutt "must"! Et skikkelig kjørebelte har en beltedel, og en "skinnedel", hvor det ene belte beveger seg inne i det andre etter hvilken retning hunden trekker. På den måten blir ikke førerens kropp trukket ut av balanse om hunden velger og gå rundt en hindring i løypa.
-Dette er det eneste magebeltet på markedet med hurtigutløser som gjør at du raskt kan frigjøre deg fra hunden dersom det trengs.
-Regulerbart med 10 cm i omkretsen også innenfor de enkelte størrelsene.Polstringen i ryggen kan flyttes slik at brukeren får den best mulige støtten i ryggen.

Husk og tenk over at du vil være bredere rundt livet med fullt vinterutstyr når du velger størrelse!

* Påkrevde felt

kr 755,00

Detaljer

For god kjøreopplevelse er et slikt belte et absolutt "must"! Et skikkelig kjørebelte har en beltedel, og en "skinnedel", hvor det ene belte beveger seg inne i det andre etter hvilken rettning hunden trekker. På den måten blir ikke førerens kropp trukket sidelengs om hunden velger og gå rundt en hindring i løypa. -Dette er det eneste magebeltet på markedet med hurtigutløser som gjør at du raskt kan frigjøre deg fra hunden dersom det trengs. -Regulerbart med 10 cm i omkretsen også innenfor de enkelte størrelsene.Polstringen i ryggen kan flyttes slik at brukeren får den best mulige støtten i ryggen. Det følger med skulderstropper som hjelper til med å holde beltet stabilt rundt midjen. Husk og tenk over at du vil være bredere rundt livet med fullt vinterutstyr når du velger størrelse!

Spørsmål:

There are no product questions yet.