Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Katt

Flåttkam

kr 59,00
Dyr som kommer inn i huset fra skog og mark har ofte med seg ubudene gjester en ikke ønsker seg i sofakroken. Om en grer raskt gjennom pelsen med en fintagget kam etter turen fanger en uønskede gjester før de fester seg på husets to og firbeinte. Obs. husk at selv dyr som har blitt behandlet for flott med dråper eller tyggetabletter likevel tiltrekker seg flott, som virrer rundt i pelsen til de finner et passende "offer"!

Klorestokk til Hjørne

kr 199,00
En klorestokk til å feste på hjørner. - 49 cm lang, og 10 cm bred kloreflate på hver veggdel. - Kledd med sissalmatte og "teddyplysh". - Farge: Creme

Tannpasta med Biffsmak

kr 99,00
Tannpasta med biffsmak gjør selvfølgelig kveldspussen mye lettere.... - God smak for hunden. - Motvirker plakk, renser tenner og sørger for frisk pust.

Katteseng med Veggfeste

kr 549,00
Katteseng med veggfeste som fint kan kombineres med tradisjonelle klatrestativ og tilhørende serie for veggmontering. - Tar ingen gulvplass. - Kledd i kremfarget teddyplysh.

Klatretrinn til Vegg

kr 199,00
Klatretrinn til vegg, som fint kan kombineres med tradisjonelle klatrestativ, eller et åpent vindu (ev. seng på toppen av bokhylla). - Kledd med robust sissalmatte og kremfarget teddyplysh. - Festes enkelt på vegg, med vedlagte fester og skruer. - Omkrets på trinnet er 18 cm og 22 cm fra vegg og ut til ende. - I kombinasjon med andre prrodukt i samme serie har en et fullgodt klatre/klorestativ uten at det går bort noe gulvplass.

Vegghule

kr 549,00
Denne blir raskt alle katters favoritt ! - Henges på vegg ved hjelp av medfølgende veggfester. - Kan brukes alene. Kombinert med tradisjonelle klatrestativ, eller andre produkter i samme serie som også kan henges på vegg. - Frigjør gulvplass. - Dekket med kraftig sissalmatte, og kremfarget teddyplysh Mål: 42 x 29 x 28 cm

Lugo Kattemøbel

kr 999,00
Nydelig enkelt klorestativ i brunt og turkis. - 103 cm høyt. - Polstret sitteplatformer på 45 cm. - Klorestokkene er kledd med sissaltau, og er 9 cm tykke.

Surefeed - matskål med chipleser

kr 1 790,00
Surefeed-kjæledyrforautomat til microchip gjenkjenner ditt dyrs microchip og åpner kun for de dyrene som du har godkjent kan spise fra Surefeedskålen. Denne kommer fra den samme produsenten som Shureflap- microchipluke, som veldig mange nå har meget gode erfaringer med. Denne er perfekt for de som både har hund og katt, hvor hunden har det med å stjele kattematen, eller om en har flere dyr i husstanden, hvor en av dem går på en form for diett eller veterinærfor. Et veldig vanlig problem er også at en får en kattunge i hus hvor det fra før bor en eldre kastrat. Kattungen skal ha et for med mye fett, og kastraten skal absolutt ikke ha slikt for. I en slik situasjon er dette en helt fantastisk løsning på et velkjent problem for de aller fleste dyreeiere. Surfeed fungerer slk: - Sensorene registrerer, når et dyr nærmer seg. - Microchipleseren scanner kjæledyrets microchip. - Lokket over maten åpner seg. - Egner seg både til våtfor og tørrfor.

Undercover Mouse - Mus under teppe

kr 498,00
Batteridrevet katteleke! - Plasser tøysirkelen over motoren. - Velg en av fire hastigheter og "Musen" vil starte og sirkulere vilkårlig under tøybiten. - Katter elsker denne dype jaktlek. * Behøver 3 x AA batterier som ikke følger med i pakken.

Hundeluke for dyr opp til ca 18 kg.

kr 578,00
Luke til større dyr, som hunder opp til ca 18 kg. - Åpning 28,1 x 23,7 cm (Totale mål inkl. ramme 35,2 x 29,4 cm) - Passer til de fleste dører. - Super til hundehus eller i forbindelse med uteplass så hunden kan bevege seg fritt uten og måtte lukkes ut og inn. - Luken kan enkelt stenges ved hjelp av en skyveplate slik at den ikke kan åpnes i bestemte perioder eller årstider. - Vindlukkesystem slik at det ikke skal trekke inn luken ved vindfulle dager.

Stor katt / medium hund luke

kr 758,00
Swing 11 er en større katteluke med det som kalles 4 veis lukkesystem. Det vil si at du kan velge om luke skal være åpen for ut og inn, bare inn, bare ut eller helt lukket. Dette gjøres enkelt ved en en knapp nede på luken. - Åpningen i vegg/dør må være 21,8 x 25,5 cm (Hele rammen måler 31 cm Bredde x 38 cm Høyde x 9,6cm Dybde.) - Laget for å hindre vind som komme igjennom luken.

Hundeluke til stor hund

kr 684,00
Luke til større dyr, som hunder opp til ca 45 kg. - Åpning 37 x 29 cm (Totale mål inkl. ramme 45,6 x 38,6cm) - Passer til de fleste dører. - Super til hundehus eller i forbindelse med uteplass så hunden kan bevege sig fritt uten og måtte lukkes ut og inn. - Luken kan enkelt stenges ved hjelp av en skyveplate slik at den ikke kan åpnes i bestemte perioder eller årstider.

Enkel luke til katt og liten hund

kr 197,00
Enkel katteluke uten låsemekanisme. - Hvit ramme med transparent luke. - Åpning 18,5 cm x 15,8 cm - Tiltenkt dyr opp til 7 kg størrelse. - Et "todørssystem" hindrer trekk fra luken ved hjelp av magneter. - Luken kan også stenges helt for bruk om ønskelig ved hjelp av en innleggsplate som skyves inn i tilpasset spor.

Kattespade med Fot

kr 114,00
Hender det du ikke helt vet hvor du skal gjøre av kattespaden mens du ordner med dokassa? Med denne foten står kattespaden støtt, rett opp og ned. Klar til neste gang du har behov for den.

Forautomat med 6 måltid

kr 1 099,00
Denne forautomaten kan forhåndsprogrameres til seks måltider. - Denne kan programeres helt fram til seks måltid fordelt på 6 dager. - Kan levere opp til tre måltid pr. dag. - Kan levere opp til 720 ml fôr pr. dag. - Kontrollpanel med deksel. - Enkel rengjøring. - Bruker 4 stk. C batterier. Obs! Batterier medfølger ikke!

Klassisk stålskål

kr 24,00
Den klassiske stålbollen. Stødig, enkel å holde ren, og fantastisk slitestyrke. Det er en god grunn for at de aller fleste hundehjem har minst et sett. Kommer i størrelsene 0,45 liter, 0,75 liter, 2,2 liter og 3,4 liter,
Salg
-37%
Kattelabyrint Se mer

Kattelabyrint

Vanlig pris: kr 269,00

Nå Kun kr 169,00

Denne flotte matlabyrinten er fantastisk til tørrfor og godbiter! - Opperettholder kattens naturlige jaktinstingt, og motvirker overspising og kjedespising.
Salg
-33%
Ring 5 - Bright White Se mer

Ring 5 - Bright White

Vanlig pris: kr 148,00

Nå Kun kr 99,00

Til hvit, creme og andre lyse frager. Om dyret er veldig missfarget vaske to ganger. Lett og jobbe med og enkel og skylle ut

Petal Cleanse Cat - Allergenbindende

kr 299,00
Petal Cleans er nå et godt utprøvet produkt over mange år. - For mange er det absolutt beste og holde seg helt borte fra dyr som fororsaker reaksjon, mens andre kan med Petal Cleanse leve med dyr man i utgangspunktet ikke tåler. Andre blir tidvis utsatt for allergener ved å besøke hjem med katt eller hund. Om hjemmet man besøker benytter seg av Petal Cleanse før man kommer, kan julebesøk og bursdagsbesøk gjennomføres med en større grad av hygge en tidligere.

PetHead - De Shed Me Balsam

kr 198,00
Et must for katteeiere som er plaget av at katten røyter. Dette er mirakelshampoen med organisk kokosnøttolje som hjelper til med å løsne overflødig pels, og la den sterke sunne pelsen bli enda mykere og sundere enn før. Til bruk på alle typer pels, langhåret som korthåret, krøllet eller rett. Bruk: Fukt pelsen med kroppstemperert vann. Tilsett balsamen. Jobb deg gjenom pelsen fra nakke til hale. La det virke en liten stund før du skyller godt og froterer tørr etter badet.

PetHead - Cat De Shed Me Shampo

kr 198,00
Røyter katten din masse pels? Denne shampoen er ment for å løsne pelsen som er på vei av, og rengjøre og mykgjøre den resterende pelsen. Bruk: Spe ut sjampooen i 12 deler vann. Fukt pelsen gjennomgående med varmt vann og masser inn sjampooen skikkelig. Unngå øynene og øregangene. Skyll deretter nøye ut.

PetHead - Dry Clean

kr 198,00
Ren på et blunk! Denne shampoen rengjør pelsen uten det trasidjonelle badet. Med andre ord; en ekte kattevask! Lukter friskt av blåbær. Bruk: Spay på tørr pels. Unngå øyne og ører. Froter eller føn tørr og børst ut for å få en ren fin pels. Alle Pet Heads produkter er ph-nøytrale og frie for parabener, sulfater, DEA og er ikke fremstilet ved bruk av forsøksdyr.

PetHead - Furtastic Cremè Rinse Balsam

kr 199,00
Hva er vel en bedre følelse enn å børste hunden etter et bad, når pelsen er ren og myk og gre igjennom? Denne dypvirkende balsamen er et utmerket verktøy for å gjøre hundepelsen ren, silkemyk og knutefri. Hvete protein mykgjør og styrker pelsen, gir den mer fylde og sunnere. Kaktus ekstrakt sørger for fuktighet og elastitet. Calendula ekstrakt gjenoppretter fuktighet til pels og hud.

PetHead - Knot Detangler

kr 229,00
Knutemonster! Ta knutene så tidlig som mulig! Masser inn godt på knuteområdet. Del knuten ved å rive den fra hverandre. Burke børste og tolmodighet for å løsne den opp. Jo tidligere i knuteprossessen du går til verks jo lettere er de og få bukt med. La Knot Detangler bli i pelsen for å holde den myk, skinnende og knutefri.

IKEA kattehylle

kr 578,00
Denne kattehyllen settes rett inn i standard hyllereoler fra IKEA (Expedit og Kallax). - Dekket i myk teddyplysh - Med uttagbar pute. - Kan maskinvaskes ved 30°C Lekker lys lys grå Mål: 37 × 33 × 33 cm :

Kitty Darling

kr 489,00
Herlig vatert kattehule, med uttakbar pute.

Hjørnehylle

kr 949,00
Klorehjørne til å henge på vegg som resten av modulene som sparer gulvplass. Den kan selvfølgelig også brukes enkeltstående. - Sovehylle på toppen med vatert pute. - Innsiden er kledd med sissalmatte til å slipe klørne på Mål: 35 × 50 × 35 cm
Salg
-50%
Rio Jeans Se mer

Rio Jeans

Vanlig pris: kr 1 689,00

Nå Kun kr 837,00

Transportveske med artige detaljer! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - To lommer på siden til eiers småting. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr. Fin størrelse som kan romme dyr opp til ca. 5 kg.
Salg
-47%
Chicago Silver Se mer

Chicago Silver

Vanlig pris: kr 1 469,00

Nå Kun kr 776,00

Vesken er så fin at folk vil bli meget overasket over at det faktisk er en transportbag for dyr! - Nydelige detaljer med solide sømmer. - God utlufting i begge kortendene som kan skjules om det skulle være nødvendig. - Enkel rengjøring siden den er produsert i vannavstøtende materialer. - Medfølger avtagbar skulderstropp. Passer til katter av normal størrelse og mindre hunderaser. Mål: 40 x 24 x 22 cm

Anatomisk riktig Kattesele

kr 248,00
Vanligvis består en kattesele av et halsbånd, og et magebånd satt sammen med rem. - Her er det som i X- Cat selen tenkt helt nytt! - Denne selen passer alle katter, fra små kattunger til de helt største Maine Coon/Sibirkatt gutta. Den egner seg også godt til andre dyr f.eks. som kaninsele. - Den lille (men likevel store) forskjellen fra vanlige katteseler er at frontdelen strammes over skuldrene, og på den måten ikke legger noe press på halsen. Likevel er en mer sikker på at katten ikke skal greie og komme seg ut av denne selen. - I pakken følger det også med ekspanderende rem for og motvirke rykk og dermed ubehagelig opplevelse for pus. - Farger: Lilla, rød og marineblå