Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Halsbånd & Seler

Kattehalsbånd med tørkle

kr 49,00
Justerbart kattehalsbånd med sikkerhetslås. - Halstørkle i tre forskjellige farger. - Låsen utløses ved kraftig rykk slik at katten ikke setter seg fast ute. - Bjellen kan hjelpe kattens buttedyr til og høre faren som nermer seg - Bjellen kan enkelt taes av.

X- Cat sele

kr 189,00
Behagelig kattesele med rem. - Merker festes med borrelås. Nå kun på lager "Catnip Junkie". Men flere typer er under bestilling. Kjøpes separat for 26 kr for to stk. (En på hver side)

Flexi "Mini de Luxe" (max 12 kg)

kr 219,00
Flexi Mini de Luxe. - Beregnet for dyr opp til 12 kg - 3 m line.

Anatomisk riktig Kattesele

kr 248,00
Vanligvis består en kattesele av et halsbånd, og et magebånd satt sammen med rem. - Her er det som i X- Cat selen tenkt helt nytt! - Denne selen passer alle katter, fra små kattunger til de helt største Maine Coon/Sibirkatt gutta. Den egner seg også godt til andre dyr f.eks. som kaninsele. - Den lille (men likevel store) forskjellen fra vanlige katteseler er at frontdelen strammes over skuldrene, og på den måten ikke legger noe press på halsen. Likevel er en mer sikker på at katten ikke skal greie og komme seg ut av denne selen. - I pakken følger det også med ekspanderende rem for og motvirke rykk og dermed ubehagelig opplevelse for pus. - Farger: Lilla, rød og marineblå

Redningsvest

kr 287,00
Flytevest Dogman Professional. Remmene kan justeres mye slik at den skal kunne tilpasses alle huderaser innen hver vektklasse. Størrelse: S - 0pp til 4 kg. M - 4 til 15 kg. L - 15 - 30 kg. XL - 30 - 50 kg.

Bilbelte til Katt

kr 137,00
Sikkerhetsele for katter på bilreise. - Produsert i sterk nylon. - Behagelig og ha på. - Kan også brukes som vanlig kattesele. - Enkel og ta av og på. - Kan brukes i de aller fleste biler, men IKKE Ford og Volvo. Obs. Ikke Ford og Volvo
Salg
-33%
Kamera - til halsbånd! Kamera - til halsbånd! Se mer

Kamera - til halsbånd!

Vanlig pris: kr 399,00

Nå Kun kr 269,00

Et lite kamera som dokumenterer hva dyret ditt har funnet på i løpet av dagen. Ligger hunden din i sofaen når du er på jobb? Er det katten din som tømmer fuglekassene til naboen? Vi i Dyrenettbutikken har ventet spent på denne artige dingsebomsen. Nå er den testet på to av våre egne katter, og kan fortelle at den absolutt svarer til forventningene! - Betjenes enkelt med to knapper. - En kan velge om den skal ta filme filmsnutter med lyd, bilde pr minutt eller kun lydopptak. - Har ikke eget minne, men ved hjelp av minnekort ( mikro -SD,medfølger ikke), kan den lagre bilder/ film. - Bildene overføres enkelt til pc ved hjelp av medfølgende USB-kabel. - Ingen spesielle program nødvendig. Kamera er bare og plugge i PC/Mac. - Lades aut. når det er plugget i PC.