Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Kattedo

Berto

kr 289,00
Supersmart løsning i tre deler. Passer for klumpesand og pelletsbruk. - Den første delen som katten bruker, fungerer som en diger sil. - Ved klumpesandbruk: Løft opp "silen" og klumpene ligger igjen for og kastes. - Ved pelletsbruk: Løft silen, og den brukte peletsen faller igjennom silen og ned i "neste do" for og kastes. - Vask, og legge silen tilbake i den ubrukte doen. Absolutt genialt:-)

Carillo (liten & stor)

kr 108,00
Pent enkelt kattetoalett med medfølgende kassespade. Liten passer for kattunger og som utstillingsdo (til bruk på utstilling) Mål: 34 x 14 x43 cm Stor er kattedo av normal størrelse.

Skuffe

kr 18,00
Skuffe med silfunksjon for enkel rengjøring av kattedoen

Skuffe liten

kr 15,00
Liten skuffe for rengjøring enkel rengjøring av kattedoen.

Urin Off - 0,5 og 3,78 Liter

kr 178,00
Urine Off løser opp urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. Fjerner lukten for å forhindre at dyret markerer samme sted på nytt! - Anbefalt av veterinærer - Fjerner urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. - Fjerner lukten som gjør at dyret markerer! - Fjerner alle elementene i urinen! - Fjerner urinflekker – også de gamle! - Urine Off er sikker å bruke rundt dyr og mennesker - Sikker på alle overflater!

Urin Finder LED Light

kr 258,00
En revolusjonerende teknologi gjør det mulig å lokalisere urinen og behandle den. Dette er et kraftig verktøy for å finne urin. Et fluoriserende lys gjør urinen synlig, og deretter er det lett å behandle den. Lykten er lett å bruke, er enkel å transportere og bruker vanlige batterier. (Batterier er ikke inkludert)

Get Off

kr 79,00
Gele med lukt katter ikke er begeistret for. - 225 g - For utendørs bruk. - Vaskes ikke bort i regn.

Kattespade med Fot

kr 114,00
Hender det du ikke helt vet hvor du skal gjøre av kattespaden mens du ordner med dokassa? Med denne foten står kattespaden støtt, rett opp og ned. Klar til neste gang du har behov for den.