Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Kattedør

Petporte smartflap Obs! Ikke Avid-Chipper

kr 1 990,00
Denne helt geniale katteluken leser kattens ID-chip , og slipper kun inn de chip nr. den er programert for. - Husker 31 forskjellige ID chip nr. - Ingen behov for halsbånd den kan miste ute. - Strømforsynes med 5 m ledning og batterier(i tillfelle strømbrud) - Minne slettes ikke ved strømbrud. - Programeres enkelt ved hjelp av to knapper. Siden denne luke ikke leser chipper av merket Avid, som er mye brukt her i landet har vi valgt og ikke ta inn flere. Vi vil fra nå selge Shureflap som også leser Avid-chipper.

Hundeluke for dyr opp til ca 18 kg.

kr 578,00
Luke til større dyr, som hunder opp til ca 18 kg. - Åpning 28,1 x 23,7 cm (Totale mål inkl. ramme 35,2 x 29,4 cm) - Passer til de fleste dører. - Super til hundehus eller i forbindelse med uteplass så hunden kan bevege seg fritt uten og måtte lukkes ut og inn. - Luken kan enkelt stenges ved hjelp av en skyveplate slik at den ikke kan åpnes i bestemte perioder eller årstider. - Vindlukkesystem slik at det ikke skal trekke inn luken ved vindfulle dager.

Stor katt / medium hund luke

kr 758,00
Swing 11 er en større katteluke med det som kalles 4 veis lukkesystem. Det vil si at du kan velge om luke skal være åpen for ut og inn, bare inn, bare ut eller helt lukket. Dette gjøres enkelt ved en en knapp nede på luken. - Åpningen i vegg/dør må være 21,8 x 25,5 cm (Hele rammen måler 31 cm Bredde x 38 cm Høyde x 9,6cm Dybde.) - Laget for å hindre vind som komme igjennom luken.

Hundeluke til stor hund

kr 684,00
Luke til større dyr, som hunder opp til ca 45 kg. - Åpning 37 x 29 cm (Totale mål inkl. ramme 45,6 x 38,6cm) - Passer til de fleste dører. - Super til hundehus eller i forbindelse med uteplass så hunden kan bevege sig fritt uten og måtte lukkes ut og inn. - Luken kan enkelt stenges ved hjelp av en skyveplate slik at den ikke kan åpnes i bestemte perioder eller årstider.

Enkel luke til katt og liten hund

kr 197,00
Enkel katteluke uten låsemekanisme. - Hvit ramme med transparent luke. - Åpning 18,5 cm x 15,8 cm - Tiltenkt dyr opp til 7 kg størrelse. - Et "todørssystem" hindrer trekk fra luken ved hjelp av magneter. - Luken kan også stenges helt for bruk om ønskelig ved hjelp av en innleggsplate som skyves inn i tilpasset spor.
Salg
-33%
Kamera - til halsbånd! Kamera - til halsbånd! Se mer

Kamera - til halsbånd!

Vanlig pris: kr 399,00

Nå Kun kr 269,00

Et lite kamera som dokumenterer hva dyret ditt har funnet på i løpet av dagen. Ligger hunden din i sofaen når du er på jobb? Er det katten din som tømmer fuglekassene til naboen? Vi i Dyrenettbutikken har ventet spent på denne artige dingsebomsen. Nå er den testet på to av våre egne katter, og kan fortelle at den absolutt svarer til forventningene! - Betjenes enkelt med to knapper. - En kan velge om den skal ta filme filmsnutter med lyd, bilde pr minutt eller kun lydopptak. - Har ikke eget minne, men ved hjelp av minnekort ( mikro -SD,medfølger ikke), kan den lagre bilder/ film. - Bildene overføres enkelt til pc ved hjelp av medfølgende USB-kabel. - Ingen spesielle program nødvendig. Kamera er bare og plugge i PC/Mac. - Lades aut. når det er plugget i PC.

Sure Flap - microchip luke

kr 1 849,00
SureFlap er en batteridrevet katteluke hvor din katts id-chip brukes som elektronisk nøkkel. En trykker bare på en knapp på luken, så husker den neste katt som bruker den. Når SureFlap-luken er programert åpnes luken kun for dine katter. - Fungerer med microchip med 9, 10* eller 15 sifre. - Husker 32 forskjellige ID chip nr. - Ingen behov for halsbånd den kan miste ute. - Strømforsynes med 4 x AAr54 batterier (medfølger ikke) - Batteriene holder ved normalt min. for 6 mnd bruk. - Programeres enkelt ved hjelp av en knapp. - Kan også låses manuellt for å kun slippe katter ut, inn eller ikke i heletatt. - Åpning i vegg: 16,5 x 17,10cm - Kan monteres i dør eller vegg. Ved montering i vegg trenger en tunellforlenger som må kjøpes utenom. Se video av SureFlap: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G4pwfVtnwXc *SureFlap fungerer på alle 10 sifrede chipper untatt de som starter på 000, 010 og 020.

Musefelle "La musa leve!"

kr 147,00
Har du et museproblem, men hater tanken på og sette ut de normale musefellene? La museproblemet bli en koselig event, hvor du tar med deg ungene for å slippe Klatremus ut i skogen igjen:-) Kan også være grei og ha med tanke på hva katten kan dra med seg inn!

Katteluke m/magnetnøkkel

kr 786,00
Unngå at naboenes katter har full fest i stua når du ikke er hjemme! - Cat mate slipper kun inn dine katter med magnet i halsbåndet. - Hullåpning: b16,8 cm x h21,9 cm

Surefeed - matskål med chipleser

kr 1 790,00
Surefeed-kjæledyrforautomat til microchip gjenkjenner ditt dyrs microchip og åpner kun for de dyrene som du har godkjent kan spise fra Surefeedskålen. Denne kommer fra den samme produsenten som Shureflap- microchipluke, som veldig mange nå har meget gode erfaringer med. Denne er perfekt for de som både har hund og katt, hvor hunden har det med å stjele kattematen, eller om en har flere dyr i husstanden, hvor en av dem går på en form for diett eller veterinærfor. Et veldig vanlig problem er også at en får en kattunge i hus hvor det fra før bor en eldre kastrat. Kattungen skal ha et for med mye fett, og kastraten skal absolutt ikke ha slikt for. I en slik situasjon er dette en helt fantastisk løsning på et velkjent problem for de aller fleste dyreeiere. Surfeed fungerer slk: - Sensorene registrerer, når et dyr nærmer seg. - Microchipleseren scanner kjæledyrets microchip. - Lokket over maten åpner seg. - Egner seg både til våtfor og tørrfor.