Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2
previous product
next product
La Villdyret Våkne - eller bare la det leke

La Villdyret Våkne - eller bare la det leke

Tilgjengelighet: På lager

kr 99,00

Varekode: FUNN EGG

Denne leken er spesielt utviklet for katter som bor som innekatter i storbyene i Amerika.

Den kan brukes som en ordinær aktivitetsleke, hvor en bestemmer vanskelighetsgrad ut i fra hvor mange åpninger som er lukket.

- Eller man har en yppelig måte til å få stimulert jaktinstingtet til innekatten. En kan med denne tenke "helt nytt". La katten vinke farvel til gratis fri foring, og la den måtte finne, jakte og fange maten sin selv.

- I tilvenningsfasen lar en katten bli kjent med egget som en leke med godbiter.
- Skritt to er å fylle det med for, og noen få godbiter samtidig som en reduserer formengden i skålen.
- Når katten er helt kjent med å spise fra Jaktegget, kan en begynne og sette eggene forskjellige plasser, for så og gjemme dem rundt i leiligheten.

Detaljer

Denne leken er spesielt utviklet for katter som bor som innekatter i storbyene i Amerika. Den kan brukes som en ordinær aktivitetsleke, hvor en bestemmer vanskelighetsgrad ut i fra hvor mange åpninger som er lukket. - Eller man har en yppelig måte til å få stimulert jaktinstingtet til innekatten. En kan med denne tenke "helt nytt". La katten vinke farvel til gratis fri foring, og la den måtte finne, jakte og fange maten sin selv. - I tilvenningsfasen lar en katten bli kjent med egget som en leke med godbiter. - Skritt to er å fylle det med for, og noen få godbiter samtidig som en reduserer formengden i skålen. - Når katten er helt kjent med å spise fra Jaktegget, kan en begynne og sette eggene forskjellige plasser, for så og gjemme dem rundt i leiligheten.

Spørsmål:

There are no product questions yet.