Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Pelspleie

Flottfjerner

kr 98,00
Genial penn med lassoløkke en legger rundt flotten. Vri pennen og udyret er løsnet. Vår personlige favoritt!

Lusekam / Flottkam

kr 68,00
Meget fintannet kam som egner seg godt som lusekam. - Selv om dyret ditt har flotthalsbånd eller er dryppet vil flotten feste seg i pelsen. Der virrer de gjerne rundt til de finner noe umedisinert og feste seg til. Som familiens barn eller deg selv. - En slik kam gjennom pelsen finner krypene før de finner deg;-)

Plaque off - 60g

kr 339,00
- Bedre tannhelse for hund og katt. - Mot dårlig ånde. - Fjerner tannstein. - Gir friskt tannkjøtt. - Motvirker plakk.

Care-Shampo

kr 55,00
En mild shampo for hunder med følsom hud. - Rengjør samtidig som den tilfører beroligende oljer fra ringblomst og havre.

Tannrenser - Fingerbørste (2 pk.)

kr 64,00
Alternativet til mer tradisjonell tannbørste. En fingerhylse i myk microfiber med sikkerhetsløkke for at den ikke skal gli av.

Tannpasta med Biffsmak

kr 99,00
Tannpasta med biffsmak gjør selvfølgelig kveldspussen mye lettere.... - God smak for hunden. - Motvirker plakk, renser tenner og sørger for frisk pust.

Tørrshampo

kr 68,00
Påfør pudderet på tørr pels. Masser inn og børst ut. - Fjerner dårlig lukt. - Produktet kan brukes regelmessig, også på unge dyr - utviklet for hund og katt

PetHead - Knot Detangler

kr 229,00
Knutemonster! Ta knutene så tidlig som mulig! Masser inn godt på knuteområdet. Del knuten ved å rive den fra hverandre. Burke børste og tolmodighet for å løsne den opp. Jo tidligere i knuteprossessen du går til verks jo lettere er de og få bukt med. La Knot Detangler bli i pelsen for å holde den myk, skinnende og knutefri.

PetHead - Furtastic Cremè Rinse Balsam

kr 199,00
Hva er vel en bedre følelse enn å børste hunden etter et bad, når pelsen er ren og myk og gre igjennom? Denne dypvirkende balsamen er et utmerket verktøy for å gjøre hundepelsen ren, silkemyk og knutefri. Hvete protein mykgjør og styrker pelsen, gir den mer fylde og sunnere. Kaktus ekstrakt sørger for fuktighet og elastitet. Calendula ekstrakt gjenoppretter fuktighet til pels og hud.

PetHead - Dry Clean

kr 198,00
Ren på et blunk! Denne shampoen rengjør pelsen uten det trasidjonelle badet. Med andre ord; en ekte kattevask! Lukter friskt av blåbær. Bruk: Spay på tørr pels. Unngå øyne og ører. Froter eller føn tørr og børst ut for å få en ren fin pels. Alle Pet Heads produkter er ph-nøytrale og frie for parabener, sulfater, DEA og er ikke fremstilet ved bruk av forsøksdyr.

PetHead - Cat De Shed Me Shampo

kr 198,00
Røyter katten din masse pels? Denne shampoen er ment for å løsne pelsen som er på vei av, og rengjøre og mykgjøre den resterende pelsen. Bruk: Spe ut sjampooen i 12 deler vann. Fukt pelsen gjennomgående med varmt vann og masser inn sjampooen skikkelig. Unngå øynene og øregangene. Skyll deretter nøye ut.

PetHead - De Shed Me Balsam

kr 198,00
Et must for katteeiere som er plaget av at katten røyter. Dette er mirakelshampoen med organisk kokosnøttolje som hjelper til med å løsne overflødig pels, og la den sterke sunne pelsen bli enda mykere og sundere enn før. Til bruk på alle typer pels, langhåret som korthåret, krøllet eller rett. Bruk: Fukt pelsen med kroppstemperert vann. Tilsett balsamen. Jobb deg gjenom pelsen fra nakke til hale. La det virke en liten stund før du skyller godt og froterer tørr etter badet.

Petal Cleanse Cat - Allergenbindende

kr 299,00
Petal Cleans er nå et godt utprøvet produkt over mange år. - For mange er det absolutt beste og holde seg helt borte fra dyr som fororsaker reaksjon, mens andre kan med Petal Cleanse leve med dyr man i utgangspunktet ikke tåler. Andre blir tidvis utsatt for allergener ved å besøke hjem med katt eller hund. Om hjemmet man besøker benytter seg av Petal Cleanse før man kommer, kan julebesøk og bursdagsbesøk gjennomføres med en større grad av hygge en tidligere.
Salg
-33%
Ring 5 - Bright White Se mer

Ring 5 - Bright White

Vanlig pris: kr 148,00

Nå Kun kr 99,00

Til hvit, creme og andre lyse frager. Om dyret er veldig missfarget vaske to ganger. Lett og jobbe med og enkel og skylle ut

Superkarde - Dogman Professional

kr 229,00
Reduserer røyting da den fjerner dødt hår og underull på røytende raser. Passer både for kort og lang pels. Størrelse: Medium Obs! Må ikke brukes på våt pels da den kan skade huden.

Effileringssaks 17,5 cm

kr 189,00
For trimming og uttynning av pels. Tenner på begge sider.

Karde "selvrensende"

kr 99,00
Med et enkelt trykk med tommelen løfter hele bunden av karden seg, og den er helt fri for hår. -Utformet for godt holdegrep, med gummi. -Størrelse medium -En karde er et supert verktøy for og fjerne løs pels og underull.

Karde "liten"

kr 65,00
- Ergonomisk utformet med gummi for best holdegrep. - Plastknopper på metallendene for å beskytte hundns hud. - Karder er et supert verktøy for å gre ut pels, ta bort løst hår og underull.

Karde smådyr

kr 47,00
Liten karde beregnet for små dyr, og små hender. kan fint også brukes til katt og miniatyrhunder. - Beskyttende gummiknotter på kardepiggene for å skåne huden.

Masasjekarde

kr 47,00
- Karde med gummiknotter for kortpelsede dyr. - Gummiknottene "gnir" av døde og løse hår.

D 105 -Shampo ekstra

kr 115,00
- 250 ml. - En effektiv shampo for skikkelig møkkete hunder. - Annbefales også til strihårede raser og Sibirkatt, siden pelsen ikke blir myk, men beholder sin struktur. - Inneholder velgjørende urter for pels og pelsbunn. - Blandingsforhold 1/6

Klotang "liten"

kr 60,00
Liten klotang til små hunder, katter, kaniner, gnager og fugl.

Gimpet Multi-Vitamin

kr 85,00
Inneholder 12 vitaminer som forsterker kroppens motstandskraft. Inneholder taurin for syn og hjertet. TGOS for tarmens bakterieflora. Kan bidra til en friskere og glansfull pels. Annbefales til avl og utstillingskatter. God smak:-) Inneholder 100g pasta pr tube. Vår leverandør har sluttet å ta inn disse, så leter etter ny leverandør. Vi beklager så mye, men håper å ha dem inne igjen om ikke alt for lang tid.

Gimpet "kattemalt"

kr 119,00
Gimpet`s malt- soft- ekstra. inneholder mange kostrfiber, naturlig malt og vegitabilske oljer. Motvirker dannelse av hårballer. TGOS hjelper tarmenes bakterieflora. 100 g pr tube.

Kattegress

kr 41,00
Katter har behov for grønt gress når vinteren gjør det umulig for dem og finne det selv ute. - Tilsett vann, og spiringen starter etter 3-4 dager. - Også en delikatesse for hamster og marssvin.

potesaks

kr 79,00
Liten hendig saks spesiellt laget for å klippe pels mellom tåputene. - Butt ende for å unngå og klippe i noe annet enn pels. - 9 cm

Pelssaks

kr 140,00
Skarp pelssaks . - Godt grep i gummi. - 18 cm

Urin Off - 0,5 og 3,78 Liter

kr 178,00
Urine Off løser opp urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. Fjerner lukten for å forhindre at dyret markerer samme sted på nytt! - Anbefalt av veterinærer - Fjerner urinsaltkrystaller og inneholder feromon-blokkere. - Fjerner lukten som gjør at dyret markerer! - Fjerner alle elementene i urinen! - Fjerner urinflekker – også de gamle! - Urine Off er sikker å bruke rundt dyr og mennesker - Sikker på alle overflater!

Urin Finder LED Light

kr 258,00
En revolusjonerende teknologi gjør det mulig å lokalisere urinen og behandle den. Dette er et kraftig verktøy for å finne urin. Et fluoriserende lys gjør urinen synlig, og deretter er det lett å behandle den. Lykten er lett å bruke, er enkel å transportere og bruker vanlige batterier. (Batterier er ikke inkludert)

Flåttkam

kr 59,00
Dyr som kommer inn i huset fra skog og mark har ofte med seg ubudene gjester en ikke ønsker seg i sofakroken. Om en grer raskt gjennom pelsen med en fintagget kam etter turen fanger en uønskede gjester før de fester seg på husets to og firbeinte. Obs. husk at selv dyr som har blitt behandlet for flott med dråper eller tyggetabletter likevel tiltrekker seg flott, som virrer rundt i pelsen til de finner et passende "offer"!