Alle ordere behandles fortløpene. Frakt kun kr 54,-       
21.11.2015.daglige nyheter fra dyrenettbutikken - 2

Nyheter!

Tispebukse

kr 114,00
Bekvem løpetidstruse med tøffe motiv og hull til halen. - Justerbart magebånd med lås. - Cm mål betyr omkrets rundt livet - Størrelser fra XS - XXL - Pakke med fire sanitetsbind medfølger. Ekstra pakker med sanitetsbind kan kjøpes her i Dyrenettbutikken.no, Men en kan også enkelt brette til små nattinnlegg som selges i vanlig dagligvarehandel.

Soft sele med sikkerhetslys.

kr 263,00
Elastisk tursele med innsydd lys. Med denne synes hunden på 500 m. Samtidig er det en god tursele med feste for rem både i nakke og rygg.

Hundestrikk - "For bikkjekalde dager"

kr 349,00
Denne gangen er det hundens tur til å bli fin og varm. Boken inneholder 30 strikkeoppskrifter, fra helt enkle dekkener til forseggjorte bunader og kofter. Fokuset er funksjonelle ullklær så hunden ikke skal fryse. Oppskriftene kommer i flere størrelser, fra chihuahua til labrador. Det gis også råd om stell og hundehold i kulda. En nydelig gjennomført bok, med vakre modeller og flotte bilder. Selv ikke-strikke- interesserte med hundeinteresse får lyst til å prøve seg. Forfatter: Randi Lauvrak Sider: 147

Slanger og Sånt

kr 449,00
Norges største slangebok! Et gedigent, spennende og unikt oppslagverk om slanger og reptiler. Boken er rettet mot nysgjerrige og entusiaster i alle aldre. Kan slanger gli gjennom luften? Hva skjer hvis du blir bitt av en klapperslange? Hvorfor er noen slanger like i begge ender? Dette er boken for deg som lurer på slanger og sånt! Bjørn Ormstad (f. 1975) er lærer av yrke. Han er utdannet innen biologi og zoologi, med spesialisering innen herpetologi og animal behavior. Han har hatt en lidenskap for emnet siden han var 8 år, og har reist verden rundt og holdt på med slanger og sånt i 30 år. Han er ekspert på de farligste slangene i verden, og han er så glad i dem at han prøver å hjelpe folk til å bli kvitt slangefrykt.

Kitty Darling

kr 489,00
Herlig vatert kattehule, med uttakbar pute.

RollerPop - treningssnack

kr 34,00
En flott ny måte og belønne hund under trening. Med denne har du hele tiden hundens oppmerksomhet uten lommer fulle av fiskekaker og lever! " En slikk og du er hekta". 45 ml

Mulitklikker -Klikker og fløyte

kr 129,00
Denne klikkeren er fløyte og klikker i ett. Obs. Fløyten er ikke lydløs, men høyfrekvent som høres.

IKEA kattehylle

kr 578,00
Denne kattehyllen settes rett inn i standard hyllereoler fra IKEA (Expedit og Kallax). - Dekket i myk teddyplysh - Med uttagbar pute. - Kan maskinvaskes ved 30°C Lekker lys lys grå Mål: 37 × 33 × 33 cm :

PetHead -Dirty Talk

kr 179,00
Mild hundeshampo med sterkt rengjørende effekt, samtidig som den holder pelsen frisk og blank. Lukt-nøytraliserende med behagelig duft af grønn mynte og sitrongres. pH-nøytral for huden.

PetHead - Knot Detangler

kr 229,00
Knutemonster! Ta knutene så tidlig som mulig! Masser inn godt på knuteområdet. Del knuten ved å rive den fra hverandre. Burke børste og tolmodighet for å løsne den opp. Jo tidligere i knuteprossessen du går til verks jo lettere er de og få bukt med. La Knot Detangler bli i pelsen for å holde den myk, skinnende og knutefri.

PetHead - Dry Clean

kr 198,00
Ren på et blunk! Denne shampoen rengjør pelsen uten det trasidjonelle badet. Med andre ord; en ekte kattevask! Lukter friskt av blåbær. Bruk: Spay på tørr pels. Unngå øyne og ører. Froter eller føn tørr og børst ut for å få en ren fin pels. Alle Pet Heads produkter er ph-nøytrale og frie for parabener, sulfater, DEA og er ikke fremstilet ved bruk av forsøksdyr.

PetHead - De Shed Me Balsam

kr 198,00
Et must for katteeiere som er plaget av at katten røyter. Dette er mirakelshampoen med organisk kokosnøttolje som hjelper til med å løsne overflødig pels, og la den sterke sunne pelsen bli enda mykere og sundere enn før. Til bruk på alle typer pels, langhåret som korthåret, krøllet eller rett. Bruk: Fukt pelsen med kroppstemperert vann. Tilsett balsamen. Jobb deg gjenom pelsen fra nakke til hale. La det virke en liten stund før du skyller godt og froterer tørr etter badet.

Petal Cleanse Cat - Allergenbindende

kr 299,00
Petal Cleans er nå et godt utprøvet produkt over mange år. - For mange er det absolutt beste og holde seg helt borte fra dyr som fororsaker reaksjon, mens andre kan med Petal Cleanse leve med dyr man i utgangspunktet ikke tåler. Andre blir tidvis utsatt for allergener ved å besøke hjem med katt eller hund. Om hjemmet man besøker benytter seg av Petal Cleanse før man kommer, kan julebesøk og bursdagsbesøk gjennomføres med en større grad av hygge en tidligere.

Neglfil

kr 59,00
En neglfil gjør jobben for de som ikke som ikke er helt trygge på kloklippen! De aller fleste hunder kan finne seg i å få filt negler istedet for å få dem klippet. Mange opplever at hunden gjemmer seg bare en tar i "klotangskuffen". Mange føler seg også tryggere selv på at en får dem korte nok, uten å skade nerven.

Transportbag til fugl

kr 357,00
Enkelt sammenleggbart transportbur til fugl.

Sølvskål 3 dl

kr 79,00
Lekker keramisk mat/vannskål med sølv og poter. Hvit innside.

GingerLeder

kr 467,00
GingerLeder er utviklet for hunder med skader i hofte, rygg, knær, eller nyoprerte hunder som har behov for hjelp og støtte i tiden etter operasjon. Denne er også et umerket verktøy som lar deg hjelpe en eldre hund opp trapper, og inn og ut av bilen.

Blink til halsbånd

kr 74,00
La hunden bli sett i mørket! - Festes i halsbånd, sele eller rem. -Produsert i mykt silikon, og vanntett. - Batterier medfølger.

Gnager lekegrind

kr 245,00
En enkel forsikring mot løs hamster i huset. Den er ment for innendørsbruk, men kan også settes ut på slett underlag som veranda (med tilsyn). Her kan en lage en lekeplass på dagtid med leker, hus og matplass. - 8 elementer på 34 x 24 cm. - Metall lakkert i forskjellige farger. - Om en ønsker større plass kan flere lekegrinder enkelt festes sammen.

Morro & Jakt med Fjær

kr 499,00
Denne fantastiske katteleken aktiviserer katter i alle aldre! - Alle kattunger elsker denne, og voksene katter blir kattunger igjen når den settes på gulvet. - Roterer med spontane bevelgelser, som trigger jaktinstingtet hos alle type katter. - Tidsinstilles, slik at du velger om katten skal få leke i 15 min eller opp til to timer. * Behøver 3 x AA batterier som ikke følger med i pakken.
Salg
-33%
Kamera - til halsbånd! Kamera - til halsbånd! Se mer

Kamera - til halsbånd!

Vanlig pris: kr 399,00

Nå Kun kr 269,00

Et lite kamera som dokumenterer hva dyret ditt har funnet på i løpet av dagen. Ligger hunden din i sofaen når du er på jobb? Er det katten din som tømmer fuglekassene til naboen? Vi i Dyrenettbutikken har ventet spent på denne artige dingsebomsen. Nå er den testet på to av våre egne katter, og kan fortelle at den absolutt svarer til forventningene! - Betjenes enkelt med to knapper. - En kan velge om den skal ta filme filmsnutter med lyd, bilde pr minutt eller kun lydopptak. - Har ikke eget minne, men ved hjelp av minnekort ( mikro -SD,medfølger ikke), kan den lagre bilder/ film. - Bildene overføres enkelt til pc ved hjelp av medfølgende USB-kabel. - Ingen spesielle program nødvendig. Kamera er bare og plugge i PC/Mac. - Lades aut. når det er plugget i PC.

Aviator fuglesele m/rem

kr 349,00
Denne regnes for å være den absolutt beste fugleselen på markedet. Aviator selen leveres komplett med DVD som inneholder: - Hvordan du enkelt kan ta på, og trygt bruke Aviator fuglesele. - Hvordan trene fuglen til å sette pris på sin Aviatorsele. - Hvordan lære eldre fugler å tilvennes nye ting. - Hvordan lære fuglen å fly ute med fugleselen. - Hvordan de fleste stuefugler utvikler sin personlighet ved å mestre nye omgivelser. Uansett vil vi minne om at mange fugler, og da de spesielt de større papegøyene har kraftige nebb, og bør ikke forlates ubevoktet i sele. Den kan tygge over det meste, og naboens katt eller hund kan betrakte fuglen med helt andre øyne en eieren. Angående valg av størrelse, så er det store individuelle forskjeller innen en å samme rase. Det beste kan være å veie fuglen din for å treffe best på riktig størrelse. Noen foretrekker også å velge en størrelse større. F.eks XL til en blågul Ara, for å ha litt å gå på når selen skal på. Det er lettere å stramme inn en litt stor sele enn å utvide en som er litt for liten. *Ikke alle størrelsene har alle farger, så se på fargevalget hvilke størrelser de hører til.

Aviator Flygeline

kr 389,00
En line utviklet for at burfugl skal få mulighet til å kjenne luft under vingene. En type "løpestreng" for fugl, så den kan bevege seg trygt over et større område av hagen. - Tiltenkt brukt sammen med Aviator fuglesele.

Hamster gym -ferplast

kr 377,00
En artig ekstramodul som kan festes til bur fra ferplast. - Gymmodulen inneholder løpehjul og stige. - Mål: 32,3 x 23 x høyde 26,3 cm

Høyhekk -Frittstående

kr 224,00
Frittstående høyhekk, produsert i tre, sammenleggbar. - Hindrer høy og gress fra om ligge på bakken. Hjelper dyret med å holde foret fritt for skitt og urin. - Bidrar til økt trivsel og leveforhold.

Høyhekk - Natural living

kr 219,00
En pen høyhekk som holder høy og gress over bakken. - Åpnes i toppen. - Holder høy og gress unna avføring og urin fra bakkenivå. - Mål: 20 × 25 × 20 cm

Luksushytta - marssvin

kr 269,00
Et flott marssvinhus i to etasjer. - Solid treverk -Mål: 31 × 28 × 29 cm

Bamsekøye -til smågnagere

kr 89,00
Myk og god soveplass til hamster, mus og andre smågnagere utformet som en liten bamse - Til og henge fra burtaket med tre justerbare fester.

Digitalt Thermo/hydrometer

kr 149,00
Digitalt termometer og hydrometer, som viser både temperaturen og luftfuktigheten i terrariet.

Reptillampe - max 100W

kr 389,00
Reptillampe med sikkerhetsgitter og keramisk sokkel. - Enkel og instalere - Varmemotstandig sokkel med silikonleding og av/på bryter. - Pollert reflektor styrker UV-B stråling, som muliggjør god avstand mellom dyret og lampen. - Kan henge i klypen (som følger med) over terrariet, henge fritt eller moteres i åpning i tak. Instruksjon medfølger. - Gitter i lampeåpningen for å forhindre at dyr kommer i kontakt med lampen. Passer godt til Reptilands UV-Compact, Basking Spot og Ceramic Heat Emitter